Bekijk direct all gegevens van winkels uit Winkelcentrum de Vrijheid

Drogisterij Janssen

Drogisterij met parfumerie, reform, huidverzorging & meer! Ook verzorgen wij bestellingen op het gebied van geneesmiddelen, voedingssupplementen en reform.

Lees meer

Bakkerij Van Dongen

et huidige Van Dongen met 8 winkels in Nunspeet, Harderwijk, Ermelo, Putten en Elburg is voortgekomen uit keihard werken en veel ondernemerszin, creativiteit en doorzettingsvermogen.

Lees meer

Martin’s Haarmode

Kapsalon Martin’s Haarmode onderscheidt zich al jaren door een vriendelijke en ongedwongen aanpak. Mensen voelen zich er thuis, en zijn tevreden over de professionele werkwijze.

Lees meer

Boni

Betrouwbaar, betrokken, klantgericht, kostenbewust en plezier. Dat zijn de kernwaarden die Boni nastreeft om uw supermarktbezoek zo prettig mogelijk te maken.

Lees meer

De Bloemenhof

De Bloemenhof is opgericht in 1984 en is gevestigd aan de Klokbekerweg in Elburg-Oost. Voor alles wat met Bloem en Blad te maken heeft kunt u bij ons terecht.

Lees meer

terStal Elburg

terStal heeft de mooiste familiemode voor de laagste prijs. Met meer dan 200 winkels door heel Nederland, is er altijd wel een terStal bij je in de buurt!

Lees meer

Cafetaria de Vrijheid

Lekkerste cafetaria van Elburg.

Lees meer

Syntech-IT

Dat is waar onze naam, Syntech, voor staat. Samenwerken aan optimale dienstverlening op het gebied van IT en telefonie. De techniek achter IT en telefonie ontwikkelt en verandert steeds sneller.

Lees meer

Primera

Voor onze klanten zijn wij de vertrouwde winkel in de buurt met een unieke combinatie van producten en diensten voor iets leuks voor jezelf of een snelle boodschap.

Lees meer

’t Kaashuus

Midden in het gezellige winkelcentrum de Vrijheid is onze kaaswinkel gesitueerd.
Wij hebben meer dan 75 soorten kaas in ons assortiment dus voor ieder wat wils.

Lees meer

PLUS

Goed eten. Daar houden we van.Want goed eten is belangrijk,voor iedereen elke dag. Daarom selecteren wij voor jou pure en verse producten met een duidelijke herkomst en veel smaak.

Lees meer

Topslagerij van de Weg

Sinds begin 1928 is slagerij van de Weg een familiebedrijf en een begrip in de regio. De slagerij beschikt over een eigen slachterij, worstmakerij en rokerij waar de heerlijkste producten bereid worden.

Lees meer

V.O.F. Viswinkel Het Bottertje

De viswinkel Het Bottertje is een echt familiebedrijf. Alle gezinsleden van de familie Hakvoort zijn namelijk werkzaam binnen het bedrijf.

Lees meer

EP Elburg

Wij zijn met onze winkel aangesloten bij EP:. Dit is een formule met circa 100 winkels in Nederland, gerund door zelfstandige ondernemers. Daardoor kennen wij de regio en de mensen. Persoonlijk contact is voor ons dan ook erg belangrijk!

Lees meer

Schoenmakerij Remin

De naam Schoenmakerij Remin is een mix van z’n eigen naam: Rens Minne. Hij is gevestigd met zijn zaak in een wijkwinkelcentrum in Elburg.

Lees meer